petak, 28. travnja 2017.

Postoji jedna teška i ružna vibracija u kojoj je trenutno velika većina ljudi, a to je kukanje.
Jako puno majstora ili vidovnjaka ponavlja jedno te isto: "izađite iz toga", a nitko ne kaže kako da to čovjek učini.
A to nije uopće lako.
Kada je u toj vibraciji, prvo čovjek sam nije uopće svjestan da je u tome. Drugo, i kada čovjek postane svjestan, kukanje je samo drugi naziv za jedan negativan entitet straha koji je zakačen u auri negdje na ramenima, i ne da se skinuti tako lako kako se to predstavlja.
Jer, budimo iskreni, oko nas su same loše vijesti; zagađena hrana, zagađen zrak, teške bolesti koje pogađaju sve generacije, od male djece do starijih ljudi, pa onda dođemo do kroničnog nedostatka novca i sredstava za goli život.
Najlakše bi bilo isključiti vijesti, ne gledati TV, izbjegavati ljude koji šire negativne vibracije oko sebe.

Ali, zaustavimo se malo.
Koga ćete izbjegavati?
Nekoga tko vam je do jučer bio prijatelj, pomogao toliko puta u vašim problemima, a sada je sam u problemima;
ili možda roditelja koji vam je posvetio cijeli život podižući vas, a sada sa minimalnom mirovinom ne može drugo nego da se boji za svoju egzistenciju;
ili možda partnera s kojim ste dijelili ljubav, i potrošili svoju mladost i najbolje godine, pa se sada on umoran od neprestane borbe jednostavno brine šta će biti dalje???

Ključ izlaska iz ove vibracije kukanja nije kompliciran čak je vrlo jednostavan, ali malo duže traje.
Okrenite kut gledanja, pa tamo gdje sa strahom vidite samo probleme, zapravo pogledajte ono za što u životu možete biti zahvalni.
Pa tako i drugima pomozite da i sami okrenu svoj kut gledanja.
Ako vam je prijatelj u krizi, skrenite mu pažnju da još uvijek ima djecu koja su zdrava, da je i sam zdrav, da ima stan ili mjesto za život, pa da i nije gladan, a kriza je ipak prisutna globalno, nije mu puno ni lakše ni teže nego svima ostalima.

Vidjet ćete da će se vibracija kukanja, koja nije ništa drugo do vibracija straha, sama od sebe polako smanjivati. I koliko jače i više budete zahvalni za život i sve što u životu imate, toliko ćete manje biti u strahu zbog nečeg što nemate.
Sretno!

Nema komentara:

Objavi komentar