nedjelja, 10. srpnja 2016.

Entiteti

Entiteti su energetski oblici koji su druge osobe stvorile a koji su "ušli" u nas.
One uzrokuju razne teške bolesti, psihička stanja, depresije, samim tim uzrok su velike životne patnje razvoda brakova, mržnje između najbližih članova obitelji.
Ako neka osoba osjeća jaku i dugotrajnu mržnju i usmjerava ju uporno prema nama, u jednom trenutku ona stvara entitet koji se nastanjuje u našoj auri i kao samostalno biće djeluje loše na nas.
Na isti način djeluju i kletve i kojekakva magijska djelovanja.
Često nam je prvi znak da je na nama nekakav entitet pjesma koja nam se bez naše volje danima non stop vrti po glavi.
Moji klijenti me često pitaju kako to da smo toliko izloženi, i na koji način se uopće možemo štiti od entiteta, jer često se čini da smo ostavljeni na milost i nemilost okolini.
Istina je da nismo ostavljeni na mislost i nemilost, i da naše loše misli prema bilo kojoj osobi, otvaraju put za isto takvo mišljenje prema nama, od te ili druge osobe. Na neki način lošim razmišljanjem dajemo dozvolu da drugi loše misle i rade na nama.
Stanje šoka, anastezija ili loš imunosustav, konzumiranje alkohola ili droga neke su od situacija koje nas također čine i metom i plijenom entiteta.
Da bi imali miran i skladan život porebno je naći osobu koja će dijagnositicirati i očistiti entitete koji postoje, i napraviti zaštitu oko našeg energetskog tijela koja će spriječiti nove napade.
Ali, također, potrebno je pročistiti misli, a posebno reducirati riječi, ogovaranja i tračanja, pa čak i razgovore o drugim ljudima, te na taj način i sami izaći iz začaranog kruga.

Nema komentara:

Objavi komentar