srijeda, 21. rujna 2016.

Iako se stranica zove skidanje crne magije, volio bi pojasniti malo šta to sve uključuje, i šta možete učiniti za sebe i svoju obitelj, svoj život.

Kada vam se u životu događaju loše stvari treba krenuti od čišćenja prostora u kojem živite, stana ili kuće. Prostor treba očistiti od negativnih energija, uroka, crne magije, ili entiteta koje vam je netko poslao.
Nakon čišćenja prostor treba napraviti zaštitu da se negativne osobe i energije nebi opet vraćale. Zaštita vas štiti od ljudi, njihovih namjera, loših misli i loših želja. Uz zaštitu radi se i energiziranje, odnosno punjenje prostora pozitivnim energijama kako bi se oni koji u njemu žive tu osjećali ugodno.
Kako bi spriječili da ukućani na svojim cipelama unesu loše vibracije ili lošu energiju u kuću, treba uz kućni prah posuti malo soli, te će ona zaustaviti sve zlo sa vanjske strane vrata.
Ta sol zadržat će i loše i zle osobe na drugoj strani vrata.


Kako bi se osobe osjećale dobro rade se energetski tretmani za duh, emocije i tijelo. Mogući su tretmani za iscjeljivanje odnosa i spajanje partnera ili kidanje loših veza koje vas opterećuju i oslabljuju, odnosno ne dozvoljavaju vam napedovanje. To nemoraju bužno biti veze između partnera. Već se ovo radi za kidanje veza između vas i osoba koje su vam neprijatelji. 

Također, mogu se raditi energetski tretmani za iscjeljivanje proživljenih traumi, za čišćenje prošlosti i karme, čišćenje obiteljskih kletvi, rješavanje najrazličitijih problema i situacija iz prošlosti.

Energetski tretmani se rade i za podršku predstojećim događanjima, putovanju, razgovoru za posao, obiteljski susret, kupovinu stana ili preseljenje.
Obično radim od 7 do 14 tretmana, ali sve je drugačije od slučaja do slučaja.



Talismane za zaštitu izrađujem sam, to su energetski programirane amajlije koje se izrađuju prema potrebama osobe koja ih naručuje. 
Mogu se raditi za  zaštitu doma, kuće, stana, i cijele obitelji, ili posebno za zaštitu osobe, za uspjeh na poslu, za sreću u ljubavi, za skladan i miran brak. 

Talismani se mogu nositi u vidu nakita, ili skriveni u odjeći, osvisno prema afinitetu osobe koja ih naručuje. 

 Primjer amajlije za  uspjeh na poslu



Zaštitna amajlija za dom , izrađena od kristala, štiti od loših energetskih zračenja.








Amajlija za zaštitu braka. 




Nema komentara:

Objavi komentar