subota, 17. prosinca 2016.

Čišćenje obiteljskih grijeha

Čišćenjem  zastoja, obiteljske karme, obiteljskih kletvi uglavnom se čiste i "grijesi" roditelja, djedova, baka, ili nekih još starijih predaka, jer ne zaboravimo, rođeni smo kao članovi jedne obitelji i obiteljskog stabla, i nosimo u  našim genima njihovu energiju. 
Mi kao njihovi nasljednici, ili "produžetci" loze nastavljamo i sve njihove blokade, prastare žrtve, loše osjećaje i lošu energiju. Sve dok se takve energetske blokade ne očiste mi ćemo igrati uloge koje su slične njihovima. Ako je to uloga žrtve - pruzimat ćemo tu ulogu. Ako je uloga nasilnika - onda  preuzimamo ulogu nasilnika. Sve dok je tako, naš život je nesretan, ponekad čak i ugrožen, naši su planovi stopirani, naše želje nemogu se afirmirati, i na kraju dolazi do zdravstvenih problema. 

Sve naše bolesti posljedica su naših energetskih blokada koje se dugo unutar nas slažu. 
Ako  ne  govorite šta mislite, gutate svoje ne izgovorene riječi i imate čir na želudcu. 
Ako imate komplicirane obiteljske situacije , imate probleme sa mjehurom ili prostatom.
Ako imate probleme s bubrezima - to je siguran znak da se upravo kod vas nakupila loša obiteljska karma. 

Trebamo znati da se svaki problem može riješiti, i ukoliko ga primjetimo kod sebe ili nekog od nama bliskih osoba - trebamo ga rriješiti kako bi poboljšali kvalitetu  vlastitog života. 
Jer, se dok u sebi budemo nosili tragove obiteljskih kletvi i ostalih energetskih blokada, nešto unutar nas će biti zgrčeno i zablokirano, što znači naše fizičko  tijelo i naši unutarnji organi trpe te blokade, i mi h prepoznajemo kao bolesti. 




Nema komentara:

Objavi komentar