ponedjeljak, 5. prosinca 2016.

Što je s nama kada imamo dugogodišnje probleme???

Imamo dugogodišnji problem. Sa zdravljem,  međuljudskim odnosima, u braku,  s poslom ili šefovima iz pakla, uvijek nam se ponavljaju iste situacije. I uvijek iste drame. Možemo promijeniti posao ali šef je sve gori od goreg. Plaća je sve manja i manja, ili je nema uopće. Ljudi nam ne plaćaju za naš rad.  Partner iz drugog braka ili veze još je gori od onog iz prvog.

Ukoliko se možete pronaći u ovom opisu, vi imate  veliki problem. Blokade koje nosimo dugo godina, i koje nam godinama prave iste probleme, najteže je očistiti i riješiti. One su se ukorjenile u naše tijelo, i jednostavno izazivaju  naše ponašanje koje će dovesti uvijek do istih situacija i samim tim istih mučnih reakcija.
Vi sami birate uvijek iste ljude. Ili za šefove ili za partnere. Vi sami birate posao na kojem nećete biti plaćeni. Jer ććete zbog toga imati opravdanje za ljutnju, bijes, samosažaljenje, alkoholizam, cigarete, droge, odustajanje...
To je kao bolest koja se dugo ne liječi pa postane kronično ne izlječiva, i prihvaćena.

Nemojte dozvoliti sebi da vam jedna takva bolest uništi cijeli život.
Da ga provedete u muci i ljutnji, zbog kojih  ostajetee sami i na kraju umrete sami.

Sve se može očistiti. Samo je nekome potrebno više rada, a nekome manje. Kod nekog se sve može riješiti prije, a kod nekog postoji jak unutarnji otpor  prema boljem životu.

Najvažnije od svega je odlučiti  se za promjenu i život drugačiji od onog koji živimo.
Prepoznati da postoji način, trenutak  i mjesto za promjenu.

Nema komentara:

Objavi komentar